1965. A-5562 1965 Šnajder, Julia (primatelj) Zagreb Konkretniji podaci o etnog. zbirci Zmajevac-traže se dopis Antun Bauer, MDC traži od Julie Schneider konkretnije podatke o etnografskoj zbirci Zmajevac, o fondu, perspektivi poteškoćama i sl. jer je dobio informaciju iz Osijeka da je polovicom 1964. zbirka otvorena za javnost. muzejska zbirka Šnajder, Julija 1965. Zmajevac Archive
1953. A-2244 1953 interno (primatelj) Zagreb Krk - muzejska zbirka bilješka Antun Bauer bilježi da je 1953. bio u Krku. sakupljeno je nešto predmeta, kamenih fragmenatai dr. Turističko društvo je zainteresirano za formiranje muzeja. S obzirom na historijsku važnost mjesta (glagoljski spom.) i turizam, zbirku bi trebalo realizirati. muzejska zbirka 1953. Krk Archive
A-3040 Zagreb Muzejska kartica - Muzejska zbirka Rovinj muzejska kartica Muzejska kartica sadrži najosnovnije podatke, naziv ustanove (Muzejska zbirka Rovinj), godinu osnivanja (1953.) i ime kustosa - rukovoditelja (Zora Matić). Ostalih podataka nema. muzejska zbirka Muzejska zbirka Rovinj 1953. Rovinj Archive
1966. A-5559 1966 Šnajder, Julia (primatelj) Zagreb Stanje zbirke u Zmajevcu (Baranja) dopis Antun Bauer, MDC pita Juliu Šnajder, voditeljicu muzejske zbirke u Zmajevcu kako napreduje najavljeno otvaranje muzeja u Zmajevcu i traži konkretnije podatke muzejska zbirka Šnajder, Julija 1966. Zmajevac Archive
1950. A-4779 1950 Muzej Slavonije (primatelj) Zagreb Status Zbirke prof. Bauera ustupljene Gradskom muzeju Vukovar u slučaju neadekvatne brige dopis Antun Bauer obavještava Muzej Slavonije Osijek o tome da je Gradskom muzeju Vukovar poklonio vrijenu muzejsku zbirku: numizmatiku, slike, oružje, pokućstvo, niz drugih muzejskih predmata. Ako Gradski narodni odbor Vukovar zakaže u obvezama, Muzej Slavonije ima preuzeti zbirku. muzejska zbirka donacija muzejska djelatnost Gradski muzej Vukovar 1950. Vukovar Archive
This site uses cookies
We use cookies to track visits to our pages (Google Analytics) for the purpose of improving the pages.
The statistics are collected anonymously, and by accepting, you agree to the use of cookies.
Find out more