hr | en

Gradski muzej Vinkovci : Pogledajte svoju prošlost, sadašnjost, ali i suvremenost!

naslov:
Gradski muzej Vinkovci [Elektronička građa] : Pogledajte svoju prošlost, sadašnjost, ali i suvremenost! / izbor stručne građe Stjepan Jozić… et al. ; dizajn, obrada materijala i tehnička izrada Darko Puharić
nakladnik:
materijalni opis:
1 elektronički optički disk (CD-ROM) : u boji ; 12 cm
mjesto:
napomena:
Zahtjevi sustava: PC, Windows 98, 2000, XP, NT; čitač CD-ROM-a; zvučna kartica.- Sadržaji dostupni i na URL:http://www.muzejvk.hr (2005-10-13)
sažetak:
Gradski muzej Vinkovci predstavio je svoju ustanovu, odjele, predmete i aktivnosti na URL:http://www.muzejvk.hr i interaktivnom CD-ROM-u. Pod naslovom "Pogledajte svoju prošlost, sadašnjost, ali i suvremenost", kojim se obraća žiteljima i posjetiteljima Vinkovaca, Muzej je sažeo svoje osnovno poslanje općega, zavičajnog muzeja. Na CD-ROM-u preneseni su sadržaji s web stranica iz srpnja 2005. godine. Oni donose opći tekst o Muzeju, njegovu smještaju, muzejskim zgradama, ključnim trenucima iz povijesti. Muzejski odjeli (arheološki, etnološki, povijesni, galerijski) predstavljeni su kraćim tekstovima te reprodukcijama reprezentativnih muzejskih predmeta. Djelatnosti pojedinih odjela ilustrirane su i video-zapisima s povremenih izložaba, terenskih istraživanja i sl. te izbornikom fotografija. Elektronički vodič donosi i informacije o muzejskoj izdavačkoj djelatnosti, restauratorskoj radionici i muzejskoj knjižnici. Popis aktualnih projekta, kalendar događanja, knjiga gostiju, kontakti i vijesti - rubrike su čiji se sadržaju svakodnevno ažuriraju na muzejskim web stranicama.
vrsta građe:
lokacija:
Knjižnica MDC-a
zbirka:
Knjižnica   - Zbirka elektroničkih publikacija