hr | en

(Ne)primjenjivost primijenjenih umjetnosti : 52. zagrebački salon - primijenjene umjetnosti i dizajn : Zagreb, 5. - 28.10. 2017.

naslov:
(Ne)primjenjivost primijenjenih umjetnosti : 52. zagrebački salon - primijenjene umjetnosti i dizajn : Zagreb, 5. - 28.10. 2017. / <glavni urednik Nikola Albaneže ; prijevod na engleski jezik Graham McMaster>
ostali autori:
Albaneže, Nikola  (urednik)
nakladnik:
Zagreb :  ULUPUH , 2017
materijalni opis:
308 str. : ilustr. u boji ; 21 cm
mjesto:
isbn:
978-953-327-134-7
napomena:
Bibliograf. bilj. uz tekst.- Tekst usp. na hrv. i eng. jez.
sažetak:
52. Salon realizirao se u više izložbenih prostora u gradu – u Muzeju Mimara, Muzeju za umjetnost i obrt, Školi primijenjene umjetnosti i dizajna (Izložbeni salon Izidor Kršnjavi) te Galeriji ULUPUH. Dio je radova postavljen na javnome prostoru ispred Škole primijenjene umjetnosti i dizajna i na Cvjetnome trgu u Zagrebu, te u Dvorcu Sixta u Jakovlju. Ovogodišnje, 52. izdanje ove manifestacije realizira se u organizaciji ULUPUH-a i pod vodstvom Ivane Bakal, ravnateljice Salona, a posvećeno je primijenjenim umjetnostima i dizajnu. Središnju temu Salona pod nazivom (Ne)primjenjivost primijenjene umjetnosti osmislio je Nikola Albaneže, kustos i autor koncepcije. (izvor podataka: https://ulupuh.hr/52-zagrebacki-salon-neprimjenjivost-primijenjene-umjetnosti/)
jezik:
vrsta građe:
lokacija:
Knjižnica MDC-a
zbirka:
Knjižnica   - Zbirka kataloga izložaba