hr | en
Tema, zemljopisna: Podravina Tema: Prehrana
  • Filter

Zbirka

Vrsta građe

Autor

Ostali autori

Godina

Nakladnik

Mjesto

Jezik

Tema

Tema, zemljopisna

Žanr

Viewing results 1 - 5 of 5
ostali autori:
Mesarić, Marija (autor uvoda, predgovora)
nakladnik:
vrsta građe:
zbirka:
Knjižnica - Zbirka kataloga izložaba

polje za pretragu:

Kultura prehrane i Podravina
Deplijan izložbe
Knjižnica MDC-a
Mesarić, Marija(autor uvoda, predgovora)
Muzej grada Koprivnice
Koprivnica
knjiga
Knjižnica
2013
Prehrana
Izložba, etnografska
Podravina

polje za pretragu:

Njam njam - festival podravskih delicija : Sunčano selo Jagnjedovec
978-953-288-082-3
Brošura
Knjižnica MDC-a
Godek, Berislav(fotograf)
Mesarić, Marija(autor uvoda, predgovora)
Muzej grada Koprivnice
Koprivnica
knjiga
Knjižnica
2015
Prehrana
Izložba, etnografska
Tradicijska baština
Podravina
Literatura iza teksta.
nakladnik:
vrsta građe:
zbirka:
Knjižnica - Zbirka rukopisa

polje za pretragu:

Prehrana u Podravini
Rukopis
Stručni rad
Spremište
Matijaško, Nada (Matijaško, Nada)
Vlast. nakl.
Koprivnica
rukopis
Knjižnica
1993
Prehrana
Podravina
Stručna radnja 1993.- Bibliografija.- Crno-bijele fotografije.

polje za pretragu:

Tradicija pečenja kruha u Podravini : Izložbeni prostor ispred restorana društvene prehrane Podravka, od 13. do 21. listopada 1994.
Knjižnica MDC-a
Matijaško, Nada (Matijaško, Nada)
Muzej prehrane "Podravka"... (etc)
Koprivnica
knjiga
Knjižnica
1994
Prehrana
Običaji
Podravina

polje za pretragu:

Za podravskim stolom : tradicijski recepti na suvremen način
Zbirka recepata
hrvatski
Knjižnica MDC-a
Mesarić, Marija(urednik)
Podravka
Muzej grada Koprivnice
Koprivnica
knjiga
Knjižnica
2014
Kulinarski recepti
Prehrana
Podravina
Kao sastavni dio manifestacije 20. Podravskih motiva, Muzej grada Koprivnice predstavio je knjižicu „Za podravskim stolom! Tradicijski recepti na suvremen način!" (29. lipnja 2014.). Knjižica je nastala zajedničkom suradnjom Muzeja grada Koprivnice kao kulturne i Podravke, prehrambene industrije d.d. kao kulinarske institucije, dio je predstavljanja podravske kuhinje i podravske kulinarske baštine prilagođene potrebama suvremenog društva.