hr | en
Mjesto: Švicarska
  • Filter

Zbirka

Vrsta građe

Autor

Godina

Mjesto

Tema

Tema, osoba/tijelo

Tema, zemljopisna

Viewing results 1 - 6 of 6
autor:
Šola, Tomislav (fotograf)
godina:
1995. g.
vrsta građe:
zbirka:

polje za pretragu:

Alimentarium - Musée de l'alimentation, Vevey
Šola, Tomislav (fotograf)
Švicarska
Vevey
1995.
dijapozitiv u boji
Fototeka
DJT2019
1995
Vevey
Švicarska
Muzej hrane Alimentarium
Alimentarium je prvi muzej hrane u svijetu. Otvoren je 1985. godine u zgradi iz 1920. godine koju je projektirao arhitekt Adolphe Burnat. U njoj je prethodno bila smještena tvrtka Nestlé, a i danas se čuva spomen na taj period i tvrtku kojoj je posvećena jedna dvorana na prvom katu, zadržavši još uvijek izgled iz tog vremena. Prvi stalni postav Alimentariuma bio je podijeljen na tri dijela koja su se odnosila na povijest, etnologiju i biologiju, a nakon obnove 2002. godine postav je promijenjen te je naglašena multidisciplinarnost i opremljen je s više multimedijskih pomagala. Uz razgledavanje stalnog postava i izložaba, posjetitelji imaju priliku sudjelovati i u različitim radionicama, s naglaskom na kulinarstvo.
autor:
Šola, Tomislav (fotograf)
godina:
1995. g.
vrsta građe:
zbirka:

polje za pretragu:

Alimentarium - Musée de l'alimentation, Vevey
Šola, Tomislav (fotograf)
Švicarska
Vevey
1995.
dijapozitiv u boji
Fototeka
DJT2009
1995
Švicarska
Vevey
Muzej hrane Alimentarium
Alimentarium je prvi muzej hrane u svijetu. Otvoren je 1985. godine u zgradi iz 1920. godine koju je projektirao arhitekt Adolphe Burnat. U njoj je prethodno bila smještena tvrtka Nestlé, a i danas se čuva spomen na taj period i tvrtku kojoj je posvećena jedna dvorana na prvom katu, zadržavši još uvijek izgled iz tog vremena. Prvi stalni postav Alimentariuma bio je podijeljen na tri dijela koja su se odnosila na povijest, etnologiju i biologiju, a nakon obnove 2002. godine postav je promijenjen te je naglašena multidisciplinarnost i opremljen je s više multimedijskih pomagala. Uz razgledavanje stalnog postava i izložaba, posjetitelji imaju priliku sudjelovati i u različitim radionicama, s naglaskom na kulinarstvo.
autor:
Šola, Tomislav (fotograf)
godina:
1995. g.
vrsta građe:
zbirka:

polje za pretragu:

Alimentarium - Musée de l'alimentation, Vevey
Šola, Tomislav (fotograf)
Švicarska
Vevey
1995.
dijapozitiv u boji
Fototeka
DJT2018
1995
Švicarska
Vevey
Muzej hrane Alimentarium
Alimentarium je prvi muzej hrane u svijetu. Otvoren je 1985. godine u zgradi iz 1920. godine koju je projektirao arhitekt Adolphe Burnat. U njoj je prethodno bila smještena tvrtka Nestlé, a i danas se čuva spomen na taj period i tvrtku kojoj je posvećena jedna dvorana na prvom katu, zadržavši još uvijek izgled iz tog vremena. Prvi stalni postav Alimentariuma bio je podijeljen na tri dijela koja su se odnosila na povijest, etnologiju i biologiju, a nakon obnove 2002. godine postav je promijenjen te je naglašena multidisciplinarnost i opremljen je s više multimedijskih pomagala. Uz razgledavanje stalnog postava i izložaba, posjetitelji imaju priliku sudjelovati i u različitim radionicama, s naglaskom na kulinarstvo.
autor:
Šola, Tomislav (fotograf)
godina:
1995. g.
vrsta građe:
zbirka:

polje za pretragu:

Alimentarium - Musée de l'alimentation, Vevey
Šola, Tomislav (fotograf)
Švicarska
Vevey
1995.
dijapozitiv u boji
Fototeka
DJT5757
1995
Švicarska
Vevey
Muzej hrane Alimentarium
Alimentarium je prvi muzej hrane u svijetu. Otvoren je 1985. godine u zgradi iz 1920. godine koju je projektirao arhitekt Adolphe Burnat. U njoj je prethodno bila smještena tvrtka Nestlé, a i danas se čuva spomen na taj period i tvrtku kojoj je posvećena jedna dvorana na prvom katu, zadržavši još uvijek izgled iz tog vremena. Prvi stalni postav Alimentariuma bio je podijeljen na tri dijela koja su se odnosila na povijest, etnologiju i biologiju, a nakon obnove 2002. godine postav je promijenjen te je naglašena multidisciplinarnost i opremljen je s više multimedijskih pomagala. Uz razgledavanje stalnog postava i izložaba, posjetitelji imaju priliku sudjelovati i u različitim radionicama, s naglaskom na kulinarstvo.
autor:
Šola, Tomislav (fotograf)
godina:
oko 1995. g.
vrsta građe:
zbirka:

polje za pretragu:

Park Hotel Waldhaus, Flims
Šola, Tomislav (fotograf)
Švicarska
Flims
1995.
dijapozitiv u boji
Fototeka
DJT1468
1995
hotel
Švicarska
Flims
Hotel Waldhaus

polje za pretragu:

Ulaz u Alimentarium - Musée de l'alimentation, Vevey
Šola, Tomislav (fotograf)
Švicarska
Vevey
1995.
dijapozitiv u boji
Fototeka
DJT2632
1995
eksterijer
Švicarska
Vevey
Muzej hrane Alimentarium
Alimentarium je prvi muzej hrane u svijetu. Otvoren je 1985. godine u zgradi iz 1920. godine koju je projektirao arhitekt Adolphe Burnat. U njoj je prethodno bila smještena tvrtka Nestlé, a i danas se čuva spomen na taj period i tvrtku kojoj je posvećena jedna dvorana na prvom katu, zadržavši još uvijek izgled iz tog vremena. Prvi stalni postav Alimentariuma bio je podijeljen na tri dijela koja su se odnosila na povijest, etnologiju i biologiju, a nakon obnove 2002. godine postav je promijenjen te je naglašena multidisciplinarnost i opremljen je s više multimedijskih pomagala. Uz razgledavanje stalnog postava i izložaba, posjetitelji imaju priliku sudjelovati i u različitim radionicama, s naglaskom na kulinarstvo.